Bllokohet në katin e 7-të të apartamentit i mituri në Fier! Ndërhyn zjarrfikësja dhe policia

21 Maj 2024, 21:58 / AKTUALITET ALFA PRESS

Bllokohet në katin e 7-të të apartamentit i mituri në Fier!
Bllokohet në katin e 7-të banesës një i mitur në lagjen Kastrioti në Fier. 

Zjarrfikës dhe policia ndërhynë për hapjen e derës së banesës.

 

Po ndodh...