Duke nisur nga sot, nuk lejohet celulari gjatë seancave

22 Qershor 2022, 20:33 / AKTUALITET ALFA PRESS

Duke nisur nga sot, nuk lejohet celulari gjatë seancave

Gjykata Administrative e Shkallës së Parë në Tiranë ka marrë vendimin për mos-lejimin e celularëve gjatë seancave administrative. Avokatët, gazetarët dhe dëshmitarët nuk do të lejohen të mbajnë celularë në asnjërën prej seancave.

“Të gjithë palët ndërgjyqëse, përfaqësuesit ligjorë, dëshmitarë ekspertë, dhe çdo përdorues tjetër që paraqitet në gjykatën Administrative të Shkëllës së Parë në Tiranë, do të dorëzojë në katin e parë telefonat celularë deri në përfundimin e seancës”-thuhet në vendimin e publikuar.

Vednimi i marrë ditën e sotme hyn në fuqi menjëherë.

Duke nisur nga sot, nuk lejohet celulari gjatë seancave

Duke nisur nga sot, nuk lejohet celulari gjatë seancave

 

Po ndodh...