Konfiskohet pallati pa leje në Myslym Shyr

30 Shtator 2022, 14:53 / AKTUALITET ALFA PRESS

Konfiskohet pallati pa leje në Myslym Shyr

Konfiskohet një tjetër pallat pa leje në zonën Myslym Shyr në Tiranë. Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi ishte i pranishëm në këtë aksion ku deklaroi se po verifikohen godina të tjera. Pavarësisht akuzave të bëra nga opozita, Çuçi tha se ishte aritur të ulej 10-fish sipërfaqja e ndërtimit të pa leje në vend. 

'Ndëshkohen dhe penalizohen njerëzit për një dhe një ditar që shpëtojnë. Sikur kjo pjesë e sistemit të produkteve të kishte bërë sa ka bërë politika, sot do kishim rezultate më të mira. Sot ne kemi arritur ta ulim 10- peshku peshkun e objekteve të vendosa pa leje. Ky subjekt ka jo vetëm kate pa leje për një ndryshim skandaloz të projektit të miratuar më para. Sot pasi të mbarojnë verifikimet, do t'i nënshtrohet ligjit dhe çdo metër katror do t'i kthehet popullit.'- u shpreh Çuçi.

 

Po ndodh...