Këmbimi valutor 26 mars

26 Mars 2024, 08:05 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 26 mars

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar  amerikan do blihet me 94.6 lekë dhe do shitet me 95.4 lekë.

Euro do blihet me 102.7 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.8 lekë dhe do shitet me 106 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 119.4 lekë dhe do shitet me 120.4 lekë.

Këmbimi valutor 26 mars

 

ide