Këmbimi valutor 28 mars

28 Mars 2024, 07:59 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 28 mars

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 95.2 lekë dhe do shitet me 96.7 lekë.

Euro do blihet me 103.2 lekë dhe do shitet me 104.7 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 105 lekë dhe do shitet me 106.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120 lekë dhe do shitet 121.5 lekë.

Këmbimi valutor 28 mars