Kreu i ri i Gjykatës Kushtetuese, mbyllen aplikimet, ja tri gjyqtaret që synojnë drejtimin (Emrat)

2023-02-02 16:43:15 / AKTUALITET ALFA PRESS

Kreu i ri i Gjykatës Kushtetuese, mbyllen aplikimet, ja tri gjyqtaret

Tre gjyqtare kërkojnë të marrin drejtimin e Gjykatës Kushtetuese.

Sot ka përfunduar afati i aplikimeve dhe tre prej anëtarëve të Kushtetueses kanë shprehur interes.

Mbledhja e Gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, në kuadër të procedurës së zgjedhjes së Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese u mblodh sot, më 2 shkurt 2023, dhe konstatoi përmbylljen e afatit të aplikimeve.

Për këtë pozicion kanë shprehur interesin 3 gjyqtare, të renditura më poshtë, sipas rendit alfabetik, me bazë mbiemrin:

1. Fiona Papajorgji
2. Marjana Semini
3. Holta Zaçaj

 

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128