Pamjet e pabesueshme: Miu sistemon depon e një burri, çdo natë

2024-01-08 19:30:03 / MISTERE&KURIOZITETE ALFA PRESS

Pamjet e pabesueshme: Miu sistemon depon e një burri, çdo natë

Një mi është filmuar duke rregulluar depon e një burri pothuajse çdo natë për dy muaj.

Fotografi i kafshëve të egra Rodney Holbrook vuri re se objektet që ai kishte lënë jashtë vendit të tyre ktheheshin në mënyrë misterioze aty ku duhet të ishin brenda natës.

I çuditur, Holbrook nga Uellsi, vendosi një kamerë në tryezën e tij të punës për të zbuluar se çfarë po ndodhte dhe pa disa pamje që të kujtojnë filmin e animuar të vitit 2007 “Ratatouille”, ku një brejtës gatuan fshehurazi në një restorant.

“Kjo gjë ka ndodhur për muaj të tërë. Unë e quaj atë miu i pastër nga Uellsi. Fillimisht, vura re se disa ushqime që shpërndaja për zogjtë po përfundonin në disa këpucë të vjetra që ruaja në depo, kështu që vendosa një kamerë.”

Pamjet treguan brejtësin duke mbledhur kunja, tapa, arra dhe bulona dhe duke i vendosur në një tabaka në tavolinën e punës të Holbrook.

“Ai zhvendosi të gjitha llojet e gjërave në kuti, copa plastike, arra dhe bulona. Nuk shqetësohem të rregulloj gjërat tani, pasi e di që ai do të kujdeset. I lë gjërat jashtë kutisë dhe ato vendosen përsëri në vendin e vet deri në mëngjes. 99 nga 100 herë miu sistemon gjatë gjithë natës”.