Black out në gjithë Shqipërinë, Basha: Ka vetëm një emër, korrupsioni dhjetëvjeçar i KESH dhe OSHEE-së

2024-06-21 14:40:19 / POLITIKË ALFA PRESS

Black out në gjithë Shqipërinë, Basha: Ka vetëm

Kreu i demokratëve euroatlantik, Lulzim Basha, ka reaguar për fikjen e dritave në të gjithë vendin. Gjatë intervistës në Euronews Albania, Basha tha se kjo vjen si shkak i korrupsionit 25 vjeçar në KESH dhe OSHEE.

Pjesë nga intervista:

Basha: Ç’sulm kibernetiik?! Është sulmi i korrupsionit. 25 vite pa ndryshuar linjat e transmetimit. Një hallk po ra, i dëmton të gjitha. S’ka nevojë të merret Rusia me rrjetin tonë energjitik.

Pyetje: Po se ishte dhe Kroacia, edhe Mali i Zi, edhe Bosnja...

Basha: Padiskutim, se rrjeti është i lidhur dhe pastaj afekton. Po këtu në Shqipëri, sulmi kibernetik ka një emër, që është korrupsioni dhjetëravjeçar i KESH-it dhe i OSHEE-së.

 

Happening now...

ideas

Alfa recipes

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128