Kebap me kërpudha

Përbërësit:
500 gr kërpudha mesatare
600–700 gr mish i grirë
1 qepë mesatare
3-4 thelpinj hudhër
1 lugë çaji kripë
1 lugë çaji piper i zi
1 lugë çaji kumin
1 lugë çaji rigon
1 lugë çaji spec i kuq pluhur
1 lugë çaji spec i kuq i grirë
1 lugë çaji salcë speci
1 lugë gjelle gjalpë
Përgatitja:
Vendosim mishin e grirë në një enë. Shtojmë qepën, hudhrën e grirë imët, salcën e specit, kripën dhe të gjitha erëzat. E përziejmë mirë derisa të lidhet mirë masa. Formojmë toptha sa madhësia e një arre dhe i vendosim mënjanë. Pastrojmë kërpudhat duke i qëruar lehtë (pa i larë që mos të bëhen të lëngshme në gatim). Në një tavë vendosim një kërpudhë, një qofte, duke i alternuar njëra pas tjetrës. Nëse mbetet hapësirë në mes, e mbushim me domate të vogla. Shtojmë sipër copa të vogla gjalpi të shpërndara dhe e vendosim tavën në furrë të parangrohur në 220°C, me nxehtësi sipër e poshtë, pa mbulesë. E pjekim për 45–50 minuta, derisa të marrë ngjyrë të artë sipër.
Receta nga Zonja Albana, emisioni "Rreze Dielli"
Happening now...
Karmën nuk e ndalon dot Sali Berisha!
ideas
Will Berisha take stock of the first in his second speech?
First Secretary of the Democratic Party
"Topple" Edi Rama by lying to yourself...
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
