
Truffle risotto with caramelized onions

To avoid masking the delicate aroma of truffles, we recommend preparing a light broth, mostly needed only for cooking the rice.
As for the variety of rice, we recommend using the best for risotto: Carnaroli.
A refined first course with a special combination
Ingredients
320 grams of Carnaroli rice
60 grams of small onions
100 grams of truffle cream
35 grams of grated Parmigiano Reggiano cheese
80 grams of extra virgin olive oil 40
grams of butter
700 ml of broth
2 onions
1 glass of white wine
salt to taste
pepper to taste
Udhëzimet
Në një enë çeliku përziejmë qepët e grira dhe të grira hollë me kripë, piper dhe vaj. Lëreni të marinohet për disa minuta dhe më pas gatuajeni në furrë të nxehtë për rreth 45 minuta.
Në një tenxhere skuqim qepujt e prera në feta të holla në 20 gram gjalpë derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.
Përzieni orizin, lëreni të injektohet për disa minuta dhe lyejeni me verën duke e trazuar derisa të avullojë.
Shtoni lëngun e zier nga pak, duke e trazuar lehtë dhe duke e lënë të thahet përpara se të shtoni më shumë. Pasi orizi të jetë zier, e rregullojmë me kripë dhe piper.
Hidhni gjalpin e mbetur, parmixhanin dhe kremin e tartufit. Ndani në 4 pjata dhe dekorojeni me qepët e karamelizuara.
shënim
Different varieties of rice require different cooking times. This recipe shows the cooking time for the whole dish. If you want al dente rice, you must respect the cooking time of the rice from the moment it is added to the boiling water or broth. Times are also affected by the amount and quality of spices that come into contact with the rice during cooking.

How Sali Berisha's last syringes are breaking!
ideas

"Checkmate" with mandatory definition in PL

"2023 - political year for Montenegro in the European Union"

Si të bëhesh mysliman në Kavajë!
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128