Romeo dhe Sara Karaj njihen jashtë? Roza dyshuese: Çne keni folur kaq shpesh…

2024-02-25 14:34:14 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Romeo dhe Sara Karaj njihen jashtë? Roza dyshuese: Çne keni folur

Sara Karaj është banorja më e re e shtëpisë së Big Brother VIP, e cila u fut dje së bashku me Silvi Forte dhe Julia Ilirjani.

Pas “prime”, të ulur në oborr duke darkuar, Sara dhe Romeo kanë lindur disa dyshime që njihen nga jashtë. Roza është treguar dyshuese për marrëdhënien e tyre, duke i bërë disa pyetje.

Sara: Jemi shokë, sa vite jemi shokë?

Romeo: Jemi takuar 3 herë, por kemi folur shpesh

Roza: Çne flisnit kaq shpesh?

Romeo: Jemi takuar në Paris, unë me shoqërinë time, Sara me shoqërinë e vet.

Roza: Jeni takuar në Paris?

Sara: Po.

Roza: Ai gënjen shumë

Romeo: Pse po gënjej?

Sara: Unë kam qenë në Paris disa herë, rastësisht u takuam, nuk është se e kemi planifikuar

Romeo: Jemi takuar në Dhërmi, jemi takuar edhe në Tiranë.