Today, Shkodran rapper Rudi is a well-known entrepreneur in the USA; I wish Luiz to win the BBV

2023-02-03 13:54:56 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Today, Shkodran rapper Rudi is a well-known entrepreneur in the USA; I wish Luiz

Rudi Gega is one of the most popular Albanian Shkodran rappers. He has currently returned to the attention of the media, after participating in "Big Brother VIP" of the singer Luiz Ejlli, with whom he also had a collaboration.

Today, Rudi lives in the USA and has become a successful entrepreneur, but he also publishes songs from time to time to be closer to his fans.

In a connection with Skype for "ABC e Manjesi", he has shown why he left music.

Unë jam larguar herët në 2007 dhe erdha në Amerikë dhe e kisha të pamundër në atë kohë të mbetesha në kontakt pasi platformat sociale nuk ishin të njohur. Paastaj hyra në universitet dhe e kisha të pamundur.

Jeta e shoëbizit dhe tani, jo vetëm atëherë kishte shumë fallsitet. Ndihesh bosh, ishte fasadë. Duket sikur po humb jetën tate me gjëra që nuk janë si duket. Kjo më bëri të distancohesha nga Shqipëria. Unë nuk jam kundër krijimtarisë, por duhen vlera se të gjithë kemi bërë gabime në fillimet tona. Uën flas për gjeneratën tonë, se kishim një lloj përgjithësie për tekstet që shkruanim, ndërsa më vonë mori për kot”, u shpreh Rudi.

Ai nuk nguroi të flasë edhe për Luizin, të cilit i uroi fitore në “Big Brother VIP”.

"It's not like I follow him too much, I don't get carried away by those who fly drones or hold protests. I just wish Luiz wins it," he said.

 

 

 

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128