The road to Germany, Silvinho confesses: We will do our best

2023-09-19 15:53:02 / SPORT ALFA PRESS

The road to Germany, Silvinho confesses: We will do our best

The Albanian national team is going through a golden period, where they are separated by only 3 matches from qualifying for the 2024 European Championship. Coach Silvinjo, who has restored harmony in the team, has a great credit for this.

In an interview for Euronews Albania, the Brazilian narrated his journey to the Red and Blacks, while he dwelled on several issues, among them that of Broja.

Silvinho has claimed that he is closely following the situation of the Chelsea striker.

" We are following Broja closely, he is very close to being ready, but not at his 100%. In this way, we don't want a problem with either the footballer or the club, if he is ready, we will invite him ", said coach Silvinjo.

Despite his absence, the group is going through a good form, while they have maximum evaluation from the technician.

 " To tell the truth, all football players are very good. The ones who surprised me the most are those who played against Poland for the first time. The spirit of the competition and the hunger for victory helps them at such levels" , answered Silvinjo.

The good form that Albania is going through, means that Silvinjo is in the center of attention. Wherever he goes, the citizens greet him, but do not hesitate to give him opinions.

 “Ndodh në gjithë botën të ketë përfshirje, është një sport shumë pasionant. Kudo që të shkosh, njerëzit flasin e japin mendime. Presidenti Duka nuk ka ndërhyrë asnjëherë, është profesionist”,-tha Silvinjo.

Kjo gjë e ka ndihmuar të mësojë dalëngadalë gjuhën shqipe…

 “Mirëdita, mirupafshim, natën e mirë”, janë disa nga fjalët që ai ka mësuar deri më tani.

Më tej, tekniku u ndal dhe tek stadiumi AirAlbania, i cili është një impiant modern.

 “Stadiumi është në gjendje fantastike dhe është mjaft mirë të luajmë sfida aty”.

Në përfundim një mesazh për tifozët kuqezi, të cilët ishin më tepër se 23 mijë në përballjen ndaj Polonisë.

 " Since the first day I have said, we will not lack spirit, heart and desire on the field, we will do our best ".

Albania will return to action against the Czech Republic at home on October 12, then face Moldova in the transfer on November 17, to conclude the qualifying phase with the Faroe Islands in Tirana.

Happening now...