Ylli i njohur i “Superman” së shpejti në rolin e James Bond?!

2024-04-19 14:27:45 / TRENDING ALFA PRESS

Ylli i njohur i “Superman” së shpejti në rolin e James

Pasi Daniel Craig hoqi dorë nga James Bond, fansat kanë kërkuar që aktorët e tyre të preferuar të marrin stafetën, por Henry Cavill la të kuptohej se roli mund të mos ishte për të. Është e vetëkuptueshme që Henry Cavill është një aktor mjaft i talentuar dhe për miliona njerëz në mbarë botën ai do të mbetet gjithmonë Superman, edhe nëse filmat me “Man of Steel” nuk do të ishin aq të suksesshëm.

Megjithatë, shumë fansa kanë thënë prej kohësh që Henry Cavill do të ishte një James Bond i shkëlqyer. Kjo u dallua menjëherë pasi aktori me rolin e tij në filmin “Mission Impossible: Fallout” me Tom Cruise shkëlqeu dhe arriti të merrte një vëmendje shumë të madhe. Ka pasur gjithashtu shumë fjalë dhe thashetheme që sugjerojnë se Aaron Taylor-Johnson mund të luajë rolin e spiunit ikonik britanik.

Roli tjetër i Cavill është Gus March-Phillipps në “The Ministry of Ungentlemanly Warfare” të Guy Ritchie, i cili themeloi komandon nr. 62 të ushtrisë britanike. Duke folur për filmin e ardhshëm në The Rich Eisen Show, Cavill vendosi t’ju përgjigjet thirrjeve të vazhdueshme që ai të jetë James Bond i ardhshëm.

Nuk e kam idenë. Gjithçka për të cilën duhet të largohem janë thashethemet. Unë kam të njëjtin informacion që ju keni.

Kështu tha Cavill për të ardhmen e tij si 007.

Ndoshta jam shumë i vjetër tani ose ndoshta nuk jam. Do të shohim se cilat janë planet.

Thënë kështu, në mediat sociale ka filluar të qarkullojë një trailer fansash që bashkohet në AI, të krijuara imazhe dhe klipe nga filma të tjerë me Cavill.