5 modele këpucësh që do të bëjnë bujë këtë dimër

19 Shtator 2022, 21:20 / JETË ALFA PRESS

5 modele këpucësh që do të bëjnë bujë

5 modele këpucësh që do të bëjnë bujë

Edhe pse këpucët janë ndër blerjet më të përjetshme, tendencat e reja rinovojnë modën çdo vit. Sigurisht, këto nuk janë dizajne thjesht të reja, përkundrazi, në shumicën e rasteve janë versione të përditësuara të tendencave të vitit të kaluar ose modele vintage që kthehen sërish nga e kaluara.

5 modele këpucësh që do të bëjnë bujë

Moda e këtij dimri duket se është ndoshta më interesante e viteve të fundit, plot kontraste dhe referenca lozonjare. Vitet ’00 janë kthyer, duke sjellë një sërë tendencash të diskutueshme, duke përfshirë çizmet kauboj. Në të njëjtën kohë, rikthehen takat stiletto, platformat dhe detajet femërore.

 

Po për çizmet? Sa më të larta aq më mirë!

 

 

 

Po ndodh...