Pse duhet të hahet akullorja në dimër?!
Shumë njerëz besojnë se akullorja është një kënaqësi vetëm për ditët e nxehta të verës, megjithatë, kjo nuk është e vërtetë. Thjesht për shkak se moti është i ftohtë gjatë dimrit nuk do të thotë që nuk mund të shijoni një ëmbëlsirë të këndshme! Ky blog do të shpjegojë pse dimri është koha më e mirë për të ngrënë akullore.
Një nga dhimbjet më të mëdha të të ngrënit të akullores në verë është pikimi i vazhdueshëm i akullores suaj. Të kesh akullore për të shkuar është një detyrë pothuajse e pamundur. Gjatë dimrit, nuk duhet të shqetësoheni për lëpirjen dhe kontrollimin e vazhdueshëm të akullores tuaj. Ju mund të merrni kohën tuaj për ta shijuar dhe shijuar atë! Ju madje keni luksin të keni akullore për të shkuar. Nuk ka nxitim pasi bota është ngrirësi juaj.
Kjo sepse freskia ndihmon në qetësimin dhe mpirjen e fytit të irrituar. Ndihmon gjithashtu në sigurimin e kalorive, ndër të tjera si proteina dhe kalcium, për dikë që mund të ketë vështirësi për të ngrënë normalisht. Përveç kësaj, është justifikimi i përsosur mjekësor për t’u kënaqur me një ëmbëlsirë!
Nëse jeni adhurues i kafesë, atëherë akullorja është kombinimi perfekt! Të kesh diçka të ngrohtë për të ndihmuar në eliminimin e freskisë së akullores bën një përvojë më të mirë. Në Glazed Coffee & Creamery, ne ofrojmë më të mirën e dy botëve në një: Affogato. Një affogato ose më tradicionalisht e njohur si “affogato al caffe”, është një ëmbëlsirë italiane me bazë kafeje që është bërë nga një lugë akullore e mbushur me një gotë ekspres.
ide
top
receta Alfa
TRENDING
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128