Stomaku kundër trurit: Si të bindni veten për një dietë më të shëndetshme?

20 Shtator 2022, 20:30 / JETË ALFA PRESS

Stomaku kundër trurit: Si të bindni veten për një dietë

Koha më e mirë për të filluar me një dietë më të shëndetshme nuk është “nesër” dhe as “java e ardhshme”, por sot dhe tani. Në fakt, nuk ka asnjë moment të keq për të dhe duhet vetëm pak planifikim dhe motivim për të filluar.


Megjithatë kur përballemi me ‘vendime të mëdha’ si këto, na duket se negociatat mes policisë dhe grabitësve të bankave janë shumë të thjeshta në krahasim me negociatat që bëjmë me veten përballë pjatës.

E gjithë cka duhet të bëni është të ndaloni stomakun nga drejtimi i lojës dhe të vendosni mendjen në ballë. Këtë mund ta bëni fare thjesht me disa truke të vogla, që do ju vijnë shumë në ndihmë.

 

Po ndodh...