Test/ Nëse gjeni kafshën e fshehur në 15 sekonda, atëherë ju i përkisni 1% të popullsisë

20 Shtator 2022, 14:03 / JETË ALFA PRESS

Test/ Nëse gjeni kafshën e fshehur në 15 sekonda,

Testet vizuale mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë për të çuar në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona.

 

Test/ Nëse gjeni kafshën e fshehur në 15 sekonda,

Imazhi i mëposhtëm është këtu për të testuar IQ dhe vëzhgimin tuaj. E vërteta është se ju me siguri shihni zebra dhe yje kudo, por nëse i kushtoni më shumë vëmendje, do të zbuloni një kafshë tjetër, të fshehur mes turmës. A mund ta dalloni në vetëm 15 sekonda? Nëse po, atëherë ju i përkisni 1% të popullsisë.

Test/ Nëse gjeni kafshën e fshehur në 15 sekonda,

 

Imazhi i mësipërm është krijuar nga BBC Earth dhe nëse shikoni nga afër, do të shihni dy mace të fshehura. Ju keni vetëm 15 sekonda nëse nuk mund t’i gjeni fare, mund të shikoni foton më poshtë.

 

Po ndodh...