Entitetet e huaja ndërdimensionale po vizitojnë njerëzimin, konfirmon FBI

23 Gusht 2022, 16:57 / MISTERE ALFA PRESS

Entitetet e huaja ndërdimensionale po vizitojnë njerëzimin,

Me kalimin e viteve gjithnjë e më shumë skedarë UFO dhe tregime të takimeve me alienët publikohen dhe detajet po na vijnë me shpejtësi.

Nga zvarranikët tek gritë, nordikët, gjigantët humanoidë, alienët e Mantis dhe më shumë, na bën të kuptojmë se ekziston një sasi e madhe diversiteti në botën e qenieve jashtëtokësore.

Tashmë është vërtetuar mirë se qeniet njerëzore, sado të avancuara që mund të dukemi ndonjëherë si specie, nuk posedojnë aftësinë për të dëgjuar një sasi të madhe të të gjithë tingujve të disponueshëm ose për të parë spektrin e plotë të ngjyrave të disponueshme.

Duke marrë parasysh këtë, pranohet gjerësisht se ka të ngjarë të ketë botë krejtësisht të ndryshme, të pavarura nga e jona.

Po zbulohet gjithashtu se udhëtimi midis këtyre botëve ose dimensioneve të ndryshme është gjithashtu i mundur, sipas dokumenteve të publikuara së fundmi nga arkivat e FBI-së që hedhin dritë mbi një fenomen që ende po injorohet gjerësisht.

Dokumentet, të cilat janë nxjerrë nga arkivat e Byrosë, sugjerojnë se këto të ashtuquajtura entitete ndërdimensionale na vizitojnë prej kohësh dhe kanë marrë masa paraprake shtesë për të mos u parë në spektrin tonë vizual.

Ata fillimisht u panë përmes kamerave infra të kuqe, ka deklaruar FBI, çuditërisht deri tani ka bërë pak bujë.

Por nëse këto entitete janë aq reale sa pretendon FBI se janë, është e lehtë të shihet se si ato mund të japin llogari për një gamë të pabesueshme fenomenesh paranormale, duke filluar nga fantazmat, tek rrëmbimet nga alienët, përvojat e çuditshme, të pashpjegueshme të llojit të historive horror dhe fenomene kripotzoologjike dhe shumë më tepër.

Kohët e fundit, uebsajti 'Soul: Ask' postoi fotografi të këtyre dokumenteve të veçanta dhe analizoi nëse këto entitete kanë apo jo cilësi paqësore për to.

 Dokumentet e FBI-së mund të gjenden në faqen e saj të internetit, nën termin "The Vault".

Gazetat tregojnë qartë, sipas analizës së faqes në internet, një shumëllojshmëri të gjerë karakteristikash që mund të jenë befasuese për disa vëzhgues.

Entitetet e huaja ndërdimensionale po vizitojnë njerëzimin,

Po ndodh...