Spiritualitet/ Mbrojtje kundër depërtimit të vdekurit në botën tonë, rituali

19 Shtator 2022, 08:27 / MISTERE ALFA PRESS

Spiritualitet/ Mbrojtje kundër depërtimit të vdekurit në

Këtu është një formulë e magjisë për të mbrojtur veten kundër të vdekurve (sigurisht vetëm nga shpirtrat e të vdekurve), të cilët mund të kthehet në botën tonë me qëllim të bëjnë operacione ose të na bëjnë keq.
Kjo formulë mund të ju mbroj edhe kur ju keni bërë një gabim me një ritual të magjisë :

"Dhat kann ec it tiunda,
Ef ec se tunridhur
Leica lopti a
Ec sva vinc,
At their villir fara
Sinna heim hama
Sinna heim huga."

Talisman Mbrojtës kundër Magjisë dhe ndikimeve Okulte

Këtu është një hajmali e lehtë për tu bërë dhe efikase në mbrojtje.

Përbërësit dhe pajisjet:

- Një copë nga kartoni i bardhë

- Qiri i bardhë

- Bojë Blu.

Rituali:

Nën dritën e një qiri të bardhë, në një ditë të martë ose të dielë, shkruani katrorin magjik me ngjyrë blu në një copë kartoni të bardhë:

SATOR
AREPO
TENET
OPERA
ROTAS 

Marre nga Libri Okult "Usa spiritual" /Alfapress.al 

Po ndodh...