Basha në SHBA/ Takim i frytshëm me Drejtorin për Qendrën Europiane në Këshillin Atlantik

8 Dhjetor 2022, 22:55 / POLITIKË ALFA PRESS

Basha në SHBA/ Takim i frytshëm me Drejtorin për Qendrën

Lulzim Basha i cili ndodhet në SHBA për forumin botërorë të partive të djathta, vazhdon takimet me personalitete të larta. Këtë të enjte ai është takuar me Drejtorin për Qenderen Eurooiane në Këshillin Atlantik, Jörn Fleck.

Postimi 


Sot zhvillova një takim të frytshëm në Këshillin e Atlantikut. Kënaqësi të ndaja qëndrimet tona, për çështje me interes të veçantë, me Jörn Fleck | Drejtori për Qendrën Europiane në Këshillin Atlantik, si dhe me bashkëpunëtorë të tij, të fokusuar në çështjet europiane mes të cilëve, Ilva Tare, Damir Marusic, Luka Ignac e Lisa Homel.

Diskutuam gjerësisht për rrugën e Shqipërisë???????? drejt Bashkimit Europian????????, luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, trafiqeve dhe lirinë e medias. Folëm gjithashtu dhe për bashkpunimin rajonal dhe mundësinë për zgjidhjen e konflikteve që aktualisht kërkojnë të mbajnë peng të ardhmen e Ballkanit perëndimor, për shkak të liderve politik që nuk ndahen dot nga e shkuara e që kanë prodhuar veç drama për vendet tona.

Po ndodh...

ide