Del foto e "Personit A"  që i pagoi 220.000 dollarë kundër Bashës, ish-zyrtarit të FBI të arrestuar

24 Janar 2023, 20:18 / POLITIKË ALFA PRESS

Del foto e "Personit A"  që i pagoi 220.000 dollarë

Është publikuar fotoja e Personi A i njohur dhe si Agron Neza i cili është vënë në qendër të hetimeve pasi i ka paguar ryshfet ish-zyrtarit të lartë të FBI të arrestuar Charles McGonigal 220.000 mijë dollarë.

Këto para ish-zyrtari i lartë amerikan i ka marrë për herë të parë në një makinë të parkuar jashtë në një restoranti në qytetin e Nju Jorkut, dy herët e tjera në shtëpinë e personit në Nju Xhersi.

Po kush është personi A apo i njohur ndryshe Agron Neza?

Agron Neza është djali i Sekretarit të Parë të Tropojës Bajram Nezaj dhe nipi i shkrimtarit Besnik Mustafajt.

Gjithashtu ka qenë oficer Sigurimi me Irakli Koçollari.

Është miku i ngushtë i Damian Gjiknurit dhe ka qenë i inkriminuar qysh në vitet ’90-91.

Ndërsa në dosjen e aktakuzës Personi A është shtetas i natyralizuar i Shteteve të Bashkuara, i lindur në Shqipëri dhe i cili banonte në Nju Xhersi.

Personi A kishte qenë punonjës i një agjencie të inteligjencës shqiptare dekada më parë.

Del foto e "Personit A"  që i pagoi 220.000 dollarë

Del foto e "Personit A"  që i pagoi 220.000 dollarë

Po ndodh...

ide