Vasili denoncon abuzimin me këmbimin valutor në doganë: SPAK të hetojë Salillarin dhe Kastratin

30 Qershor 2022, 21:25 / POLITIKË ALFA PRESS

Vasili denoncon abuzimin me këmbimin valutor në doganë: SPAK

Nënkryetari i Lëvizjes për Integrim Petrit Vasili ka denoncuar atë që ai e konsideron abuzim nga subjektet që operojnë në treg përmes karburanteve, duke publikuar një kupon tatimor. Ai shprehet se kompanitë Salillari dhe Kastrati përfitojne qindra milion lekë nga Kursi i Këmbimit në Rrugën e Kombit.

Në kuptonin e publikuar ai thekson se mashtrimi nis që nga këmbimi valuator i euros në doganë krahas asaj në treg, që konsiston në rreth 60 lekë më shumë për automjet. Përmes këtyre fakteve ai i bën thirrje SPAK që të hetojë.

Vasili denoncon abuzimin me këmbimin valutor në doganë: SPAK

Vasili denoncon abuzimin me këmbimin valutor në doganë: SPAK

Po ndodh...