Lazanja pa petë me kungull, gjizë dhe djathë

Përbërësit:
2-3 kunguj të njomë
150 gr djathë kaçkavall i grirë
100-150 gr fileto pule
2 kokrra vezë
200 gr gjizë e butë
Pak vaj ulliri
Kripë, piper
Përgatitja:
Lajmë mirë kungujt dhe i presim në feta të holla gjatësore. Hedhim pak vaj ulliri në fund të tavës dhe vendosim shtresën e parë me feta kungulli. Hedhim djathin e grirë sipër, vendosim një shtresë me fileto pule, të cilën e kemi zier më parë dhe copëtuar në fije. Përsëritim shtresat: kungull, djathë, mish pule, derisa të mbushet tava. Në një tas përziejmë vezët dhe gjizën, pak kripë e piper. I rrahim mirë me pirun dhe hedhim masën sipër shtresave në tavë. E vendosim tavën të piqet në furrë të parangrohur në 220°C për rreth 30-35 minuta, derisa të marrë ngjyrë të artë sipër dhe të mpikset kremi.
Receta nga Zonja Albana, emisioni "Rreze Dielli"
Po ndodh...
Amerika mund të tërhiqet nga Europa, por jo nga SPAK
ide
Kush është Lepuri i Surrelit?
Dy rrugët e gabuara të opozitës me Avokatin e Popullit
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128

