
Njoki me salcë

29 Shkurt 2024, 07:09 / RECETA ALFA
Përbërësit
500 gr njoki
1 degë selino
2 karrota të vogla
1 qepë e vogël
2 thelpinj hudhra
300 ml pure domate
3 lgj vaj ulliri
Kripë, piper i zi
Djath parmixhano
Përgatitja
Vendosim në grirësen e qepës duke grirë shumë imët qepën, hudhrat, selinonë dhe karrotat.
Në një tigan të thellë ngrohim 3 lugë vaj ulliri, kaurdisim masën e mësipërme derisa të ulë volumin për 5-6 minuta. Më pas shtojmë purenë e domates dhe e lemë të ziejë.
Ndërkohë në një tenxhere me ujë të vluar shtojmë pak kripë dhe vendosim njokit të ziejnë derisa të dalin në sipërfaqe të ujit. I largojmë meë pas me një sitë dhe i vendosim në tiganin me salcë. I përziejmë mirë dhe i servirim duke i spërkatur me djath parmixhano.
-
Horoskopi për ditën e sotme, 29 shkurt 2024
29 Shkurt, 07:05 -
Parashikimi i motit sipas meteorologëve ushtarak, 29 shkurt
29 Shkurt, 07:01

Pse Aleanca Madhështore përfundoi në Foltore 2
Nga Namir Lapardhaja
ide


Teatri politik me listat e PS dhe PD
Nga Roland Lami

Shqipëria Madhështore apo Shqipëria e Pazarit Madhështorë!
Nga Ermal Peçi!
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128