
Rapica tigani

2 Dhjetor 2022, 08:55 / RECETA ALFA
ALFA PRESS
Koha e përgatitjes: 15 minuta
Koha e gatimit: 10 mintua
Për 4 persona
Përbërësit
1.5 kg rapica, 4 lugë gjelle vaj ulliri, 2 thelpinj hudhër, spec djegës sipas dëshirës, kripë sipas dëshirës.
Përgatitja
1. Nxehni në një tigan vajin e ullirit së bashku me hudhrat e prera hollë dhe specin djegës.
2. Hudhrat duhet të ngelen të zverdhura (jo të marrin ngjyrë kafe).
3. Shtoni rapicat e pastruara dhe të prera me dorë në copa të mëdha.
4. Hidhuni kripë dhe vazhdoni gatimin për 10 minuta, në zjarr mesatar duke i trazuar shpesh.
ide

Saliu dhe Monika s’mund të hetojnë sa e korruptuar është Amerika!
Nga Kreshnik Spahiu

Edi Rama ka thirrur amendamentin e 5-të
Nga Klodian Tomorri

"McGonigal", pse SPAK duhet ti hetojë bashkë Ramën dhe Berishën!
Nga Roland Bejko
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128