
Speca të mbushur me bullgur

5 Mars 2024, 06:59 / RECETA ALFA
3-4 speca të mëdhenj
1/2 gotë bullgur
1/2 gotë qiqra të ziera
150 gr mish të grirë
1 qepë të grirë imët
200 gr salcë domatesh
Majdanoz
70 gr djathë të bardhë
Vaj ulliri
Kripë/ Piper të zi/ kumin
Përgatitja
Skuqim qepën në vaj ulliri dhe shtojmë mishin e grirë. Vazhdojmë me bullgurin dhe qiqrat, shtojmë dhe salcën e domates. Shtojmë erëzat, kripën dhe i gatuajmë pak. Më pas e largojmë nga zjarri. Specat i ndajmë në mes dhe i vendosim në tavë. Shtojmë mbushjen në treçerekun e tyte dhe i mbushim pak me ujë. Shtojmë djathin e bardhë nga sipër dhe i pjekim me 200 gradë për 40 minuta afërsisht.

Pse Aleanca Madhështore përfundoi në Foltore 2
Nga Namir Lapardhaja
ide


Teatri politik me listat e PS dhe PD
Nga Roland Lami

Shqipëria Madhështore apo Shqipëria e Pazarit Madhështorë!
Nga Ermal Peçi!
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128