Speca të mbushur me bullgur
5 Mars 2024, 06:59 / RECETA ALFA

3-4 speca të mëdhenj
1/2 gotë bullgur
1/2 gotë qiqra të ziera
150 gr mish të grirë
1 qepë të grirë imët
200 gr salcë domatesh
Majdanoz
70 gr djathë të bardhë
Vaj ulliri
Kripë/ Piper të zi/ kumin
Përgatitja
Skuqim qepën në vaj ulliri dhe shtojmë mishin e grirë. Vazhdojmë me bullgurin dhe qiqrat, shtojmë dhe salcën e domates. Shtojmë erëzat, kripën dhe i gatuajmë pak. Më pas e largojmë nga zjarri. Specat i ndajmë në mes dhe i vendosim në tavë. Shtojmë mbushjen në treçerekun e tyte dhe i mbushim pak me ujë. Shtojmë djathin e bardhë nga sipër dhe i pjekim me 200 gradë për 40 minuta afërsisht.
Po ndodh...
Amerika mund të tërhiqet nga Europa, por jo nga SPAK
Nga Gentian Gaba
ide
Kush është Lepuri i Surrelit?
Nga Sidi Hasanaj
Dy rrugët e gabuara të opozitës me Avokatin e Popullit
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128

