Cindy Marina dhe djali i Jozefina Topallit drejt altarit, moderatorja i thotë “Po” propozimit për martesë të Genarit

9 Shkurt 2024, 08:51 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Cindy Marina dhe djali i Jozefina Topallit drejt altarit, moderatorja i
Cindy Marina dhe Genar Topalli do të shkojnë drejt altarit. Djali i Jozefina Topallit iu është ulur në gjunjë gazetares sportive dhe i ka propozuar për martesë.

Dhe padyshim që përgjigja e Cindy Marinës ka qenë “Po”. Ajo ka postuar pamjet në rrjetin social Instagram shoqëruar me një emoji zemre