Hapet televotimi, vendoset për fatin e Eglës, Ilnisës dhe Meritonit

3 Prill 2024, 00:02 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Hapet televotimi, vendoset për fatin e Eglës, Ilnisës dhe
"Vëllai i madh" ka vendosur që të tre banorët, Ilnisën, Meritonin dhe Eglën ta çoj në televotim.

Një prej tyre do të duhet të lë shtëpinë ditën e shtune.

 

Po ndodh...