Hapet zarfi i zi, Ilnisa dhe Meritoni skualifikohen nga gara

2 Prill 2024, 23:18 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Hapet zarfi i zi, Ilnisa dhe Meritoni skualifikohen nga gara
Debati që agravoi midis Eglës dhe Meritonit me Ilnisën ka sjellur tre penalizime nga vëllai i madh.

Ai vendosi që edhe çifti të skualifikohet nga loja.

Ajo që habiti shikuesit ishte që Meritoni dhe Ilnisa u panë në një dhomë të zezë, ku Ledjoni paralajmëroi se diçka e pazakontë do të ndodh.

Po ndodh...

ide