Luizi shpërqëndron publikun, kë dëshiron ai në shtëpi Kristin apo Maestron?

17 Mars 2023, 16:03 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Luizi shpërqëndron publikun, kë dëshiron ai në

Të shtunën e “Prime” njëri nga tre banorët Luiz, Krist dhe Maestro do të largohet.

Duket se Luizi shihet më favorit për të qëndruar, e kështu beteja po zhvillohet mes Kristit dhe Maestros.

Luizi i cili është personi që i çoi në nomini, duket se po e ndryshon çdo moment dëshirën e tij, për personin që ai do të mbajë në shtëpi.

Të martën dhe të mërkurën ai i tha Kristit se ai do dilte dhe se ishte më i rrezikuar se Matestro.

Por gjatë një diskutimi të enjten, Luizi ka dalë në krah të Kristit duke e cilësuar më të fortë se Maestro.

Mbase kjo është një tjetër lojë e tij për të shpërqëndruar publikun ose vërtet dëshiron të mbajë njërin prej banorëve sipas strategjive të tij.

 

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128