'Mendjemadhe'/ Ndjekëset kryqëzojnë Arbana Osmanin, çfarë ndodhi në Londër?!

3 Dhjetor 2022, 18:27 / SHOWBIZ ALFA PRESS

'Mendjemadhe'/ Ndjekëset kryqëzojnë Arbana Osmanin,

Edhe moderatorja ka reaguar për ndeshjen e Botërorit, Serbi-Zvicër e cila u përjetua shumë nga shqiptarët për shkak të Shaqirit dhe Xhakës që na dhuruan spektakël.

Ajo e ka risjellë këtë me një pjesë të filmit ku ka marrë pjesë së fundmi, të cilin e ka prezantuar në disa vende të botës.

Por në këtë postim Arbana është përballur me akuzat e ndjekësve të cilët e quajnë mendjemadhe.

“Filmi shumë i bukur, por para dhe mbas premierës në Londër u afruam për të bërë një foto me ju, por na ikë dy herë dhe s’na e dhe mundësinë”.

Por Arbana e ka mohuar menjëherë duke thënë se kanë qenë aty deri në fund.

'Mendjemadhe'/ Ndjekëset kryqëzojnë Arbana Osmanin,

Më poshtë një tjetër ndjekëse bie dakort me komentuesen e parë.

“Faktikisht ka të drejtë. Kam rastisur dy herë afër teje dhe të dya herët ke qenë shumë e ftohtë, madje mund të them mendjemadhe.

Zhgënjim total nga ç’të shohim në ekran. Gjithsesi shpresoj të kenë qenë thjesht çastë të gabuara në ditë të gabuara”, shkruan ndjekësja.

 

Po ndodh...

ide