“Nuk ndihem mirë…”/ Misioni i fshehtë i Eglës dhe Heidit bën merak banorët

5 Mars 2024, 00:05 / SHOWBIZ ALFA PRESS

“Nuk ndihem mirë…”/ Misioni i fshehtë i Eglës
Ditë e sotme, Vëllai i Madh i ka dhënë një mision të fshehtë Eglës dhe Heidit, të cilat duhet të nxirrnin jashtë, çdo gjë që nuk ishte pjesë e shtëpisë.

Lidhur më këtë mision, Egla ka menduar që të krijojë një situatë për banorët në shtëpi, në mënyrë që ata të mos e kuptonin misionin e tyre.

Egla ka pretenduar sikur është sëmurë, duke shqetësuar të gjithë banorët.

Ka qenë Heidi, ajo që ka lajmëruar të gjithë banorët që të mblidhen rreth Eglës në dhomën e gjumit, pasi nuk ndihej mirë.

Pjesë nga biseda në dhomën e gjumit:

Egla: Nuk jam mirë, më vjen për të vjellë dhe më merren mendtë.

Romeo: Po shtrihu pak

Egla: Por nuk shtrihem dot se më provokon. Hëngra tortën dhe më duket se nga ajo e kam.

Ndërkohë që të gjithë banorët janë rreth saj dhe të shqetësuar për shëndetin e saj, Heidi përpiqet që të nxjerrë nga shtëpia sendet apo kafshët që nuk janë pjesë e shtëpisë.

 

Po ndodh...