Zgjidhet lideri i shtëpisë së “BBV3”, ja cili prej banorëve është

24 Prill 2024, 23:45 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Zgjidhet lideri i shtëpisë së “BBV3”, ja cili prej
Një zarf i bardhë mbërriti pak momente më herët në ambientet e shtëpisë së ‘BBV3’.

I lexuar prej Julit, zarfi njoftoi se ishte momenti për të zgjedhur liderin më të ri të javës për shtëpinë.

Disa banorë zgjodhën veten e disa të tjerë Erjolën. Që kështu lidere më e re e shtëpisë më të ndjekur në Shqipëri është Erjola Doci.

Erjola do të jetë lidere për gjithë javën duke rikujtuar se ka dhe benefite të tjera.

 

Po ndodh...