FIFA publikon renditjen mujore, Shqipëria ‘vend numëro’, Kosova rritet me një pozicion

23 Qershor 2022, 11:53 / SPORT ALFA PRESS

FIFA publikon renditjen mujore, Shqipëria ‘vend numëro’,

Rezultatet e ndjeshjeve të fundit nuk kanë rezultuar optimiste siç pritej, ndaj kjo është reflektuar dhe në renditjen e Kombëtares së Shqipërisë në renditjen mujore të publikuar nga FIFA.

Me 1361 pikë në total, Shqipëria renditet në vendin e 66-të. Izraeli, rivali i kuqezinjve në Grupin B renditet në vendin e 76-të ndërsa Islanda renditet në vendin e 63-të.

Nga ana tjetër pozitiv mund të shihet fakti se as dy rivalët e tyre nuk kanë ndryshuar asnjë pozicion në renditjen e FIFA-s. Një pozicion ka fituar Kosova duke u pozicionuar në vendin e 106-të.

Ndërkohë kryesimi i listët po ashtu nuk ka pësuar ndryshime, Brazilin qëndron në vendin e parë e ndjekur nga Belgjika dhe Argjentina.

FIFA publikon renditjen mujore, Shqipëria ‘vend numëro’,

FIFA publikon renditjen mujore, Shqipëria ‘vend numëro’,

Po ndodh...