Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër, 2022-2023

21 Shtator 2022, 11:41 / TRENDING ALFA PRESS

Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër,

Stilimi i flokëve është vërtetë i rëndësishëm, sidomos kur bëhët fjalë për evente apo raste të veçanta. Por cilat janë modelet më të kërkuara nga vipat për këtë sezon?

Kush është modeli më “IN” në sezoni vjeshtë-dimër 2022-2023?

Do të ketë diçka për të gjitha shijet, nëse dëshironi të përditësoni pamjen tuaj vetëm me përdorimin e aksesorëve, apo nëse dëshironi të provoni një prerje krejtësisht të re.

Gërshetat

Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër,

Modelet në pistën e Cecilie Bahnsen mbanin gërsheta, të mbyllura me harqe elegante.

Kapset

Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër,

Ndarja e flokëve në një anë

Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër,

Rikthimi i viteve ‘90 të prerjes së shkurtër “Pixie”

Gërshetat janë në trend për sezonin vjeshtë-dimër,

Gjithashtu nuk do të mungojnë dhe askesorët të cilët shtojnë hijeshinë e stilimit./ Alfapress.al

 

Po ndodh...