Skandali te Magjistratura, anulohet faza e dytë e provimit

24 Prill 2024, 16:52 / AKTUALITET ALFA PRESS

Skandali te Magjistratura, anulohet faza e dytë e provimit
Faza e dytë e provimit të Magjistraturës, e cila ishte projektuar të mbahej ditën e sotme në orën 15:00 është anuluar.

Mësohet se faza e dytë e këtij provimi do të mbahet ditën e nesërme. Ndërkohë që ende nuk duhet shkaku i anulimit të këtij provimi.

Ditën e djeshme një skandal ka ndodhur me shkollën e Magjistraturës. Provimi i kandidatëve për tu bërë magjistrat, pasi është dorëzuar nga këta të fundit, është kontrolluar me scantron dhe në prezencën e të gjithëve është shpallur edhe lista fituese nga ku ka rezultuar se 79 emra kanë marrë 63 deri në 86 pikë, të mjaftueshme për tu renditur në krye. Por 24 orë më vonë lista zyrtare është manipuluar dhe nuk ishin më 79 fitues, por 121 duke shtuar emra të tjerë.