Këmbimi valutor 2 prill

2 Prill 2024, 08:04 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 2 prill

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 95 lekë dhe do shitet me 95.9 lekë.

Euro do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 102.9 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.6 lekë dhe do shitet me 105.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.1 lekë dhe do shitet 120.1 lekë.

Këmbimi valutor 2 prill

 

Po ndodh...