Këmbimi valutor 29 mars

29 Mars 2024, 08:04 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 29 mars

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 95.1 lekë dhe do shitet me 96 lekë.

Euro do blihet me 102.5 lekë dhe do shitet me 103.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 104.9 lekë dhe do shitet me 106 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.7 lekë dhe do shitet 120.7 lekë.

Këmbimi valutor 29 mars