Disa qytete në “black out”, probleme me energjinë elektrike

21 Qershor 2024, 12:57 / AKTUALITET ALFA PRESS

Disa qytete në “black out”, probleme me energjinë

Një prej ditëve më të nxehta të vitit, Tirana mbetet pa energji elektrike

Energjia elektrike është ndërprerë mesditën e sotme në të gjithë Tiranën.

Mijëra familje kanë mbetur pa drita në një ditë të nxehtë ku temperaturat i shënojnë 38 gratë dhe dita e sotme është një prej më të nxehtat.

Institucionet shtetërore ende nuk kanë reaguar për shkakun që ka sjellë këtë avari.

 

Po ndodh...