"100 thousand euros a night in Dubai!"/ Artan Hoxha demolishes the "expert" Karamuço for the video of the showbiz girl

2023-10-02 21:41:07 / AKTUALITET ALFA PRESS

"100 thousand euros a night in Dubai!"/ Artan Hoxha demolishes the

Artan Hoxha has commented on Ervin Karamuço's sensational "news" regarding the release of a video from Ervis Martinaj's phone, where one of the showbiz girls in Albania appears. 

Hoxha stated that the news that went viral over the weekend has nothing to do with Ervis Martinaj's phones, as there is no evidence that such a video came from SPAK, and even stated that the encrypted SKY CC application has no video content. 

"It is about, or it was said, about videos that came out of a cell phone seized by SPAK. If it were true, it would be very serious. For evidence to come out from SPAK, even a video, is a very important thing seriously. It's about Vis Martinaj's phone. This video is said to have come from Vis Martinaj's phone and from the SKY CC phone. First of all, SKY has no video option. It wasn't even sent, nothing. This didn't come from the SKY phone. Disappear Martinaj is investigated by Kurbin's prosecutor. Sky has no video. I have seen that video, but what does it matter? It is a banal video. We can see more naked female presenters. It was hinted that this video was found in the phone of an underworld person.

Para disa muajsh është kapur një person që ka qenë në Dubai. Herën e fundit është kapur, sepse i ka çuar një personi të penduar një dhuratë, një pako me kumbulla dhe ia ka çuar me emrin e vet si dhuratë. Kjo është përceptuar si mesazh që i është dhënë atij personi që të qepë gojën. Nga ky moment ky është vënë nën hetim. Është arrestuar për këtë gjë. Ky personi ndodhet në burg për këto kumbullat që ia ka cuar  Erjon Alibeajt. Kur u kap, ka patur telefonat dhe pretendohet se janë gjetur videot. Publikimi i atij lajmi, iu vesh SPAK-ut. Nuk ka asnjë provë që t'i ketë ndodhur SPAK-ut.

Pse është përdorur? Pse mund ta kenë bërë?

Ai u bë lajmi më i klikuar i fundjavës.

There is no mistake in that video, but there was abuse, they said they go for 100,000 euros a night... Now these people kill for 50,000 euros, how do they pay 100,000 euros a night for showbiz girls", declared Hoxha. 

 

 

ideas

Nga Sidi Hasanaj 20:16 ideas

No Drama!

Nga Sidi Hasanaj

Alfa recipes

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128