U shkarkua nga drejtimi i Policisë Lezhë, Vehbi Bushati merr detyrën e re në Policinë e Shtetit

2023-05-30 18:00:41 / AKTUALITET ALFA PRESS

U shkarkua nga drejtimi i Policisë Lezhë, Vehbi Bushati merr

Pas shkarkimit nga detyra për mos plotësimin dhe mos dorëzimin e formularit të të deklarimit të pasurisë deklarimin e kontrollit të figurës dhe formularin e vlerësimit të aftësive profesionale, burime te sigurta bëjnë me dije se Vehbi Bushati merr detyrën si këshilltar në kabinetin e drejtorit të përgjithshëm.

Kujtojme se Vehbi Bushati  u emërua Drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë së Lezhës në mars të vitit të kaluar, rreth një vit më parë.

Ai zuri vendin e Oltian Bistrit. Më parë ai kishte mbajtur  detyrën e Drejtorit të Drejtorisë së Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit.

 

 

 

ideas

Alfa recipes

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128