Antipastë festive

2023-03-31 07:21:34 / RECETA ALFA ALFA PRESS
Antipastë festive

Përbërësit:

  • 2 feta bukë tramezini
  • 4 feta proshutë miks
  • 100 gr fruta të thata miks
  • Krem djathi
  • Rukola 

Përgatitja:

Hapim në tyrezën e punës dy feta bukë tramezini. Secilën fetë e lyejmë me krem djathi, më pas vendosim pak rukola dhe proshutë. I vendosim fetat njëra mbi tjetrën, I shtypim më një pec kuzhine dhe më pas i mbështjellim në formën e një roleje. E vendosim në friogorifer për disa minuta, më pas të gjithë rolenë e lyejmë me pak krem djathi dhe e spërkasim mirë me fruta të thata miks të grira. 

 

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128