Gjellë me mish dhe mashurka

Janë ndër produktet më të freskëta të stinës e gjenden kudo në treg.
Përbërësit
1 kg mashurka
500 gr mish viçi
2 qepë
3 thelpi hudhër
2 domate
Pak pure domateje
Vaj ulliri
Kripë dhe piper të zi
Majdanoz.
Udhëzimet
Lajmë dhe pastrojmë mashurkat.
I hedhim në ujë të valuar me kripë dhe i ziejmë për 15 minuta. Ndërkohë skuqim mishin me qepën në 3 lugë gjelle vaj ulliri deri sa qepa të zbutet mirë.
Shtojmë hudhrat të grira dhe domaten të grirë në rende.
I lëmë të marrin valë, më pas shtojmë pak pure domateje, kripë, piper të zi.
Shtojmë ujin nga uji e zierë i mashurkave dhe lëmë mishin të ziejë deri sa të ngulet piruri lehtë. Atëherë shtojmë mashurkat.
I lëmë të ziejnë dhe 10-15 minuta së bashku. 2 minutat e fundit shtojmë majdanozin dhe shërbejmë mashurkat e ngrohta.
Ju bëftë mirë!
JShtojmë ujin nga uji e zierë i mashurkave dhe lëmë mishin të ziejë deri sa të ngulet piruri lehtë. Atëherë shtojmë mashurkat.
I lëmë të ziejnë dhe 10-15 minuta së bashku. 2 minutat e fundit shtojmë majdanozin dhe shërbejmë mashurkat e ngrohta.
Ju bëftë mirë!
Happening now...
83 mandates are not immunity for Rama's friends
ideas
Teatri që fsheh prapaskenën
Berisha's red line and the black line of democracy in the DP
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
