Polenta me pulë

Polenta me pulë, e lehtë dhe e shijshme.
Përbërësit:
1 lugë gjalpë
2 gjethe dafine
Piper i zi kokërr
Piper i kuq pluhur
Lëngu i 1 limoni
Për polentën:
1 filxhan polentë
3 filxhanë lëng mishi
1 filxhan qumësht
100 gr djathë parmixhano
2 lgj gjalpë
Përgatitja:
Vendosim një tenxhere me ujë në zjarr. Shtojmë kripë, piper të zi, piper të kuq, gjethet e dafinës dhe 1 lugë gjalpë. E lemë ujin të ziejë dhe sapo të nisë të vlojë fikim sobën dhe shtojmë aty mëllenjën e pastruar, të cilën e lemë të marinohet në ujin e vluar për 3-4 orë.
Then, preheat the stove oven to maximum temperature. While the oven is heating, brush the thrush with butter and place it in a pan, sprinkling it well with its juice. We put it to bake in the oven for about 18-20 minutes.
Meanwhile, prepare the polenta. Pour polenta and hot broth into a pot. Stir it constantly and as soon as the liquid boils, add the hot milk, salt and grated cheese. We leave it for 5 minutes on medium heat and at the end add the melted butter. We serve the polenta immediately warm with the thrush sprinkled with a little lemon juice.
Happening now...
83 mandates are not immunity for Rama's friends
ideas
Teatri që fsheh prapaskenën
Berisha's red line and the black line of democracy in the DP
top
Alfa recipes
TRENDING 
services
- POLICE129
- STREET POLICE126
- AMBULANCE112
- FIREFIGHTER128
