Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali por ai nuk i afrohet

2023-04-01 21:37:48 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Emocione dhe përlotje/ Olta surprizohet nga djali por ai nuk i afrohet

Teksa dha vendimin për tu larguar nga shtëpia, Olta mori një surprizë nga Vëllai i Madh.

Djali  i saj Amari e priste në dhomën e surprizave. Ajo ka shpërthyer në lot në momentin e parë që e pa.

Amari është treguar i ftohtë për shkak të distances dhe kjo e vrau me shumë konkurenten. 

Happening now...

ideas

services

  • POLICE129
  • STREET POLICE126
  • AMBULANCE112
  • FIREFIGHTER128