Biskota me arrë kokosi

Koha e përgatitjes : 5 minuta
Koha e pjekjes: 10 minuta
Për 4 persona
Përbërësit
170 gr miell arrë kokosi, 200 gr sheqer, 40 gr miell për ëmbëlsira, 2 vezë, pak kripë, kakao pluhur, sheqer pluhur
Përgatitja
1. Përgatisni brumin për biskotat. Përziejini dy llojet e miellit dhe sheqerin.
2. Krijoni një vrimë në mes dhe hidhni vezët dhe kripën. Punojeni brumin fillimisht me ndihmën e një luge dhe më pas me duar derisa të merrni një brumë të fortë dhe homogjenë.
3. Brumin ndajeni në toptha të vegjël me diametër rreth 1 cm. Pluhurosini gjysmat me pluhur sheqeri, gjysmat me kakao pluhur.
4. Shtroni tavat me letër pjekjeje dhe vendosni biskotat në distancë nga njëra -tjetra.
5. Piqini në furrë në 14 gradë C për 10 minuta. Lërini të ftohen dhe shërbejini me kafe ose çaj.
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
