Receta e levrekut të pjekur me patate
8 Mars 2024, 07:10 / RECETA ALFA

PËRBËRËSIT:
(Përbërësit më poshtë janë për 4-5 persona)4-5 peshk levrek
700 gr patate
Vaj ulliri
1 kokërr limon i prerë në feta
Rozmarinë
Kripë
2-3 gjethe dafine
PËRGATITJA:
Patatet qërojini dhe pritini në feta dhe vendosini në një tavë;
Patateve hidhini kripë, rozmarinë dhe vaj ulliri.
Peshkun pastrojeni mirë me ujë të rrjedhshëm
Kriposeni, nëse preferoni mund të shtoni pak rozmarinë dhe gjethe dafine në mesin e të prerave të peshkut.
Prisni një limon në feta të holla dhe vendosni dy feta brenda secilit peshk.
Vendosini peshqit mbi patatet në tavë.
Spërkateni peshkun me pak vaj ulliri dhe lëng limoni, shtoni në tavë një gotë me ujë dhe futeni të piqet në furrën e parangrohur derisa të marrë ngjyrën e artë të pjekjes.
-
Horoskopi për ditën e sotme, 8 Mars 2024
8 Mars, 07:06 -
Parashikimi i motit sipas meteorologëve ushtarak, 8 mars
8 Mars, 07:02
Po ndodh...
Rasti Balluku: Kur Rama zgjedh korrupsionin përpara Europës!
Nga Gentian Gaba
ide
SHBA dhe Trump, firmosin ndëshkimin për Ramën dhe Berishën
Nga Ermal Peçi
"Dënim paraprak për Belinda Ballukun", përgjigje për Baton Haxhiun
Nga Blendi Kajsiu
Teatri që fsheh prapaskenën
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128


