Aktori i famshëm dhe bashkëshortja e tij i japin fund martesës pas pothuajse 3 dekadash bashkë

17 Shtator 2023, 09:07 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Aktori i famshëm dhe bashkëshortja e tij i japin fund martesës

Hugh Jackman dhe Deborra Lee-Furness janë ndarë pas gati tre dekadash martesë.

Në një deklaratë të përbashkët të publikuar të premten, dyshja thanë: “Ne kemi qenë të bekuar që ndajmë pothuajse 3 dekada së bashku si burrë e grua në një martesë të mrekullueshme dhe të dashur. Udhëtimi ynë tani po ndryshon dhe ne kemi vendosur të ndahemi për të ndjekur rritjen tonë individuale.”

Familja jonë ka qenë dhe do të jetë gjithmonë prioriteti ynë më i lartë. Ne e ndërmarrim këtë kapitull tjetër me mirënjohje, dashuri dhe mirësi. Ne e vlerësojmë shumë mirëkuptimin tuaj në respektimin e privatësisë sonë, ndërsa familja jonë kalon këtë tranzicion në të gjithë jetën tonë. Kjo është deklarata e vetme që secili prej nesh do të bëjë.

Jackman dhe Furness u martuan për herë të parë në vitin 1996 dhe ata kanë dy fëmijë birësues: Oscar Maximilian Jackman, 23 vjeç dhe Ava Eliot Jackman, 18 vjeç.

 

 

 

 

 

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128