Dubai, parajsa e kriminelëve shqiptarë, gazetarja: Ata hyjnë dhe dalin nga Shqipëria dhe askush nuk e ka kuptuar

2023-03-20 23:29:56 / AKTUALITET ALFA PRESS

Dubai, parajsa e kriminelëve shqiptarë, gazetarja: Ata hyjnë dhe

Gazetarja Anduena Llabani e ftuar në Top Story tha se janë 22 kriminelë shqiptarë që fshihen në Dubai.

Llabani: Janë 22 shqiptarë atje dhe dihet pse janë atje, autoritetet e Mbretërisë Arabe kanë nisur një hetim në lidhje me pasuritë që kanë shqiptarët atje, janë deri në real estate, ambiente me qira. Është parajsa për ta, ata dalin nga shteti ynë madje ka pasur edhe raste që kanë hyrë dhe askush nuk e ka kuptuar që ata kanë hyrë, kanë takuar familjarët dhe kanë shkuar në Dubai. Nuk mendoj që ata janë të qetë, nuk besoj që një shtet si Arabia… ka një security ka shumë të lartë. Ke gati 30 persona në një hapësirë shumë të vogël. Nëse shqiptarët kanë mundur t’i shpëtojnë dënimit apo burgut nuk do të thotë që paraja mund të bëjë gjithçka pavarësisht ligjeve që ka ky shtet. Shqiptarët e kanë treguar se si janë për gjakmarrje apo hakmarrje.

 

Happening now...